Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HABBO-KALENTERIT

HABBO-KALENTERI 2007-2008
Aikaisemmin, vuoden 2006 kesällä julkaistu Habbo-kalenteri sai jatkoa vuonna 2007, kun kauppoihin myyntiin ilmestyi Habbo-Kalenteri 2007-2008.

Vuoden 2007 kalenteri ei sisältänyt juuri mitään radikaalia muutosta edeltäjäänsä verrattaessa. Suurimmat eroavaisuudet tulevat esiin kuvituksessa.

HABBO-KALENTERI 2006-2007
Vuoden 2006 kesällä julkaistu Habbo-kalenteri 2006-2007 oli yksi kesän hittituote, jossa järjestyksessä pysyivät mm. koearvosanat ja
-päivämäärät, kavereiden yhteystiedot sekä muistiinpanot ja menot.

Kalanterin myyntipaikkoina tuolloin toimivat
Suomalainen Kirjakauppa
Akateeminen Kirjakauppa
Info Kirjakauppa
www.koululaisenkirjaklubi.fi
Anttila
Citymarket
Sokos ja Prisma
R-kioskit

HABBO-KÄSIKIRJA

Habbo Hotelin historiaa ja toimintaa käsittelevä Habbo-Käsikirja julkaistiin vuoden 2006 lopulla.

Habbo Hotelin historian lisäksi kirja sisältää mm. Habbon menestystarinan, paljastuksia sen toiminnasta ja henkilökunnasta, vinkkejä ja habbo-sanaston sekä Habbo Hotelin käyttäjien omia tarinoita kuluneista vuosista.

222-sivuinen Habbo Käsikirja sisältää kahdentoista Sulakkeen työntekijän haastattelut, joissa kiperiin kysymyksiin nähdään vastaamassa mm. Suomen Habbo Hotelin hotellinjohtaja, Tuu sekä Suomen Habbo Hotelin maajohtaja, Cerri.

HABBO-AVAINLENKKI

Habbo-avainlenkkejä ei ole voinut ostaa mistään. Niitä on jaettu vain mm. kilpailuiden voittajille sekä erilaisissa tapahtumissa, joissa Habbo Hotel on ollut edustettuna.

HABBO-KÄYNTIKORTIT

Habbo-aiheisia käyntikortteja myy ja valmistaa Moo -niminen yritys. Habbo-käyntikortteja voi tilata heidän internet-sivujen kautta, osoitteella www.moo.com/habbo.

HABBO-TARRAT

Habbo-aiheisia tarroja on voinut saada itselleen erilaisten kilpailuvoittojen, esim. T-paitojen mukana. Tarroja on jaettu myös erilaisten tapahtumien yhteydessä, joissa Habbo Hotel on ollut edustettuna.

HABBO-SETELIT

Erilaisia Habbo-seteleitä voi ostaa R-kioskeilta ja Tiimareista kautta maan. Vuoden ajan tai "teeman" mukaan vaihetelevia seteleitä löytyy viiden tai kymmenen euron arvoisina.

HABBO-PINSSIT

Habbo pinssejä on ollut mahdollista saada palkinnoksi osallistumalla mm. Habbon käyttäjätestaukseen Sulakkeen tiloissa. Pinssejä on myös jaettu avoimissa Habbo-tapahtumissa, esim. Kampissa ja muissa tilaisuuksissa, joissa Habbo on ollut edustettuna.

Myös omien pinssien tekeminen on ollut mahdollista tapahtumien yhteydessä.

HABBO-KÄNNYKORUT

Puhelimeen tai avainnippuun liitettävissä oleva metallinen HC-koru.

Kännykoruja on ollut mahdollista ostaa itselleen Silja Symphony ja Silja Serenadi -risteilyaluksilta.

HABBO-POSTIKORTIT

Postikortteja on voinut saada itselleen osallistumalla Habbo Hotelin käyttäjätestaukseen Sulakkeen toimitiloissa.

Postikortteja on myös lähetetty Habbo Hotelin entisille valvojille, hobille, joita ei ole ollut Habbo Hotelissa sitten vuoden 2004 jälkeen.

HABBO-NIMILAPUT

Lentokoneella matkustettaessa on hyvä merkata matkatavarat omalla nimellä ja osoitteella. Habbo-aiheisia nimilappuja on voinut saada itselleen osallistumalla Habbo Hotelin käyttäjätutkimukseen Sulakkeen toimitiloissa.

HABBO-RAHAPUSSI

Kolikoille sopiva säilytyspaikka on ihka oikea Habbo-rahapussi, jossa eurot säilyvät tallessa.

Habbo-rahapusseja on ollut mahdollista saada itselleen Habbo Hotelin käyttäjätestauksessa Sulakkeen toimitiloissa. Lisäksi kyseisiä lompakoita on myyty Silja Symphony ja Silja Serenadi -risteilyaluksilla.

©2019 Habbo Help Tool - suntuubi.com